Filmotipps

Flaggskeppet-gänget är förtillfället ett slitet gäng och fördriver kvällarna med att kolla film. Igår såg vi den otroligt dåliga filmen Tenderness med en Russel Crow helt ur form, den slutade jättelyckligt med att en av huvudpersonerna dog och den andra fick livstidsfängelse!

Ikväll valde vi att se en Vietnamkrigsfilm utan några som helst kändapersoner, vi tänkte att de borde funka. Men Nej, det var bara en lång orgie i olika sätt att dö i en tunnel i vietnam eller om du mot all förmodan lyckas komma upp så kommer du bli sprängd eller möjligtvis skjuten. Även denna filmen hade ett underbart slut. Sista fem minuterna, när endast två personer av de 57 som hade varit med i filmen levde, visade hur man kan bli instängd i en grotta och få syrebrist. Kontentan av denna filmen: ALLA DÖR!!!

Vi måste nu se till att nästa film vi ser blir en verkig feel-good film med tex hunken matthew mchoneghu (eller hur fan det nu stavas) där inte alla dör i slutet även om alla på riktigt dör i slutet av livet!

Helgen blir lugn, full fokus på bloggen och filmer, kanske Avatar på lördag! Nu verkar det som att bloggen lutar mot nån sorts filmblogg och det ska det verkligen inte bli, usch nä! Aldrig mer ska vi nämna film...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0